Fårö församling - Evenemang

Se alltid tidningarnas predikoturer på fredagarna för korrekt information.

Kommande gudstjänster

1 oktober 13.00

15 oktober 13.00

Mässa

19 oktober 18.30

Nomineringsmöte, se nedan

29 oktober 13.00

4 november 18.00

Minnesgudstjänst

3 december 13.00

Första advent

Öppet nomineringsmöte

Efter kyrkovalet i september är det nu dags att nominera de som skall sitta i vårt Församlingsråd den kommande mandatperopden. Det finns inga krav på att man måste vara vald till Kyrkofullmäktige för att kunna väljas till Församlingsrådet utan det kan vara vem som helst som är intresserad av arbetet i vår församling. De som vi nominerar kommer att väljas formellt av Kyrkofullmäktige och tillträda efter nyår. Vi skall även nominera en ordförande för Församlingsrådet.

Vi kommer även att prata om våra kyrkvärdar. Inte heller här behöver man vara vald i kyrkovalet utan det är ett val som vi gör själva i Församlingrådet. Vill du bara vara kyrkvärd och tjänstgöra vid våra gudstjänster så går det naturligtvis bra.

Välkomna till Fårö kyrka på torsdag den 19 oktober klockan 18.30.